Logo

Vaniljeis med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggehvider
2 æggeblommer
2 ½ dl piskefløde
1 dl flormelis
½ stang vanilje (eller ca. 3 tsk vaniljesukker)
50 g hakket mørk chokolade (kan undlades)

Æggehviderne piskes stive.
Æggeblommerne piskes til æggesnaps med flormelis og vanilje.
Hakket chokolade vendes i æggesnapsen.
Fløden piskes til flødeskum.
Flødeskummet røres i æggesnapsen.
De piskede æggehvider (minus det vandige der samler sig i bunden af skålen) vendes forsigtigt i ægge - /flødeskumsblandingen.
Massen hældes i en egnet form og fryses 6-8 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her