600 g store upillede rejer
2 fed hvidløg
1 pose frisk persille
200 g cherrytomater
3 spsk smør
1 spsk frisk rosmarin
peber og salt
Tilbehør: Smager godt sammen med hvedebrød og med hvidvin til.
Rejerne pilles. Husk at fjerne den mørke tarm.
Forvarm ovnen til 200°C (varmluft 180°C).
Pil hvidløget, skyl persillen og hak begge dele.
Pil nålene af rosmarin og hak dem fint.
Skyl tomaterne og halvér dem.
Smelt smørret i en pande.
Steg rejerne på begge sider 1-2 minutter.
Læg dem i et ovnfast fad.
Bland hvidløg, tomater og krydderurter med rejerne - og sæt dem i ovnen.
Dryp med det varme smør og steg det hele 8 minutter mere.
Tips: Krebsehaler kan bruges til de samme opskrifter som til rejer, og især dild er godt til krebs.