Logo

Glaserede rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosenkålene er ikke rigtigt glaserede, men de har den samme søde smag, og så går det nemt og hur­tigt. En flydende honning kan anvendes i stedet for ahornsirup

# Ingredienser 
700 g rosenkål
2 spsk koldpresset rapsolie
1 dl ahornsirup
Salt

* Tilberedning 
Gør rosenkålene i stand og blancher dem i letsaltet vand i 7-10 min.
Skyl i iskoldt vand og køl af.
Varm olien på en pande og sauter rosenkålene ganske let.
Tilsæt ahornsirup og lad det karamellisere en anelse.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her