Dej:
150 g hvedemel
120 g blødt smør
85 g sukker
1 æggeblomme
1 spsk vand
Fyld:
200 g marcipan
1 dl piskefløde
2 æg
50 g sukker
150 g valnøddekerner
Puré:
1 ½ dl vand
50 g sukker
250 g frosne eller friske hindbær
Dej:
Smuldr smørret i melet, tilsæt sukker og saml dejen med æggeblomme og vand.
Rul dejen ud og fordel den i en smurt tærteform.
Forbag bunden ved 200°C i 5 min.
Fyld:
Riv marcipanen groft og rør den sammen med fløde, æg og sukker.
Hak valnødderne og rør dem i fyldet.
Fordel fyldet på den forbagte tærtebund og bag tærten færdig ved 200°C i 20 min.
Afkøl tærten.
Hindbærpuré:
Kog vand og sukker til en klar lage.
Blend de rengjorte bær sammen med sukkerlagen.
Sæt puréen koldt, indtil den serveres til kagen.