Logo

Valnøddetærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g hvedemel
120 g blødt smør
85 g sukker
1 æggeblomme
1 spsk vand

Fyld:
200 g marcipan
1 dl piskefløde
2 æg
50 g sukker
150 g valnøddekerner

Puré:
1 ½ dl vand
50 g sukker
250 g frosne eller friske hindbær

Dej:
Smuldr smørret i melet, tilsæt sukker og saml dejen med æggeblomme og vand.
Rul dejen ud og fordel den i en smurt tærteform.
Forbag bunden ved 200°C i 5 min.

Fyld:
Riv marcipanen groft og rør den sammen med fløde, æg og sukker.
Hak valnødderne og rør dem i fyldet.
Fordel fyldet på den forbagte tærtebund og bag tærten færdig ved 200°C i 20 min.
Afkøl tærten.

Hindbærpuré:
Kog vand og sukker til en klar lage.
Blend de rengjorte bær sammen med sukkerlagen.
Sæt puréen koldt, indtil den serveres til kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her