Logo

Karry sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 sild
16 små skalotteløg eller syltede løg
1 tsk salt
1 tsk karry
1 dl vand
1 portion karrysauce
løse ris

Karrysauce:
25 g margarine
1-2 tsk karry
1 hakket løg
1 revet æble
2 spsk hvedemel
4 dl lys suppe
salt
1 dl fløde

Sildene udbenes, finnerne klippes af. De skylles og deles på langs. Sildefileterne drysses med salt og karry og rulles sammen om et lille løg eller store delte løg. De stilles tæt, så de ikke ruller op, i smurt, ovnfast fad. Vand hældes ved. Fadet dækkes med låg eller folie. Mørningstid ved 170 º25 min. Karrysaucen bages sammen. Den skal være ret tyk. Når sildene er møre, pisker man fiskefonden i saucen. Den koges igennem og hældes over sildene. Løse ris serveres til.

Karrysauce:
Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her