Logo

Glaseret skinke 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg letrøget skinke
10 hele nelliker
1 tsk allehånde
1 tsk rosmarin
Glasering:
4 spsk dijonsennep
3 spsk farin

Rids sværen i terninger.
Gnid rosmarin og allehånde på og stik nelliker i.
Pak ind i et stort stykke folie eller læg skinken i en stegepose.
Steg i bradepande ved 200°C i ca. 2 timer.
Tages nu ud af posen og gem skyen til grønkålen.
Fjern sværen og gnid skinken med sennepsblandingen og brun den i ovnen ved stærk varme - pas på den ikke bliver sort.
Centrumstemperatur skal være mellem 65-68°C for gennemstegt.
Beregn 200-250 g pr. person

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her