Logo

Maa Di Dal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- meget populær bønneret

200 gram sorte bønner
60 gram rajma, røde nyrebønner
200 gram hakkede tomater
2 tsk cayennepeber
4 tsk hakket hvidløg
4 tsk revet ingefær
en god klat smør
4 spsk kaffefløde
1 tsk punjabi garam masala
ca. 1 spsk salt

Bønnerne skal stå i blød natten over. De kommer i en gryde med vand, så det står et par centimeter over. Kom låg på og lad dem simre i 3-4 timer, til de er godt møre, hvorefter skal de moses yderligere. Så rører man hakkede tomater, cayennepeber, hvidløg, ingefær og smør i, og lader det simre i yderligere en halv time. Der tilsættes kaffefløde, punjabi garam masala og salt, hvorefter der røres lidt, og det simrer yderligere 8 minutter. Bønnerne kan serveres sådan - eller med ”do a tarka” til.

Do a tarka
3 spsk ghee, klaret smør
ca. 3 spsk fintsnittede, brunede løg
1 tsk cayennepeber

Ryst det hele lidt, og kom det ned til bønnerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her