Logo

Tranebærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ pære
½ løg
1 ½ stang kanel
2 tsk portvin
1 fed hvidløg
15 g smør
2-3 tsk ribsgelé
2 tsk honning
300 g tranebær
2 dl rødvin
5 dl vildtfond (brug evt. terning)
 
Pære og løg skæres i grove tern og svitses af med kanel.
Tranebærrene tilsættes kort efter og svitses af til en grød. Rødvin hældes på og dampes væk.
Resten af ingredienserne på nær smør tilsættes og koges i 5 min.
Blendes og sigtes.
Smørret røres i saucen kørt tid før serveringen.
Tranbærrene kan bruges til pynt på retten, ved at man dypper bærrene i kogende vand eller svitser dem af i smør på panden.
Man kan ligeledes tilsætte bærrene ved opkogning af saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her