Logo

Inges grahamsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl kærnemælk
3 dl sødmælk
4 dl vand
50 g gær
1 dl hirseflager
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 kg grahamsmel
2 tsk salt
1 tsk brun farin
 
Æltes sammen.
Hæver i form i 20 minutter.
Bages i ovnen ved 175ºC i 75 minutter.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her