Logo

Grillet laksekotelet med honning og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl honning
Saft af en ½ citron
1 spsk vineddike
2 spsk olie
4 laksekoteletter
½ tsk salt

Sauce:
2 dl cremefraiche
1 spsk honning
1 spsk citronsaft
¼ tsk salt
1 bdt finklippede purløg

Bland honning, citron, eddike og olie i et dybt fad.
Læg laksestykkerne i det, og lad dem stå koldt et par timer.
Tag fiskene op og steg dem på havegrillen eller i ovnen ca. 4 min. på hver side.
Drys med salt.
Bland cremefraiche med honning, citron, salt og purløg.
Server saucen til fisken sammen med kogte aspargeskartofler og en grøn salat, gerne med agurk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her