500 g frisk spinat
250 g cherrytomater
4 skiver tørt franskbrød
1 fed hvidløg
1 bdt persille
150 g fetaost
olie
hvedemel
Rib og skyl spinaten grundigt.
Skyl cherrytomaterne og prik hul i toppen af hver.
Vend dem i lidt hvedemel.
Skær brødet i tern på ca. 1 cm og steg dem på en pande med olie og hvidløg.
Skyl persillen og hak halvdelen, vend dette i brød croutonerne og sæt dem til side.
Skær fetaosten i tern.
Varm ca. 1 dl olie op i en lille gryd (for at se om den er varm nok, kan man stikke en tandstik ned og hvis olien bruser om pinden, er den varm nok).
Steg tomaterne 4-5 stk ad gangen 3-4 minuter og tag dem op og læg dem på et stykke køkkerulle.
Anret spinaten i en skål og pynt med feta, brødcroutoner og tomater,
samt resten af persillen plukket i små duske.
Serveres med frisk brød.