Logo

Fransk løgsuppe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g mellemstore løg
1 dl olie
1 ½ l. bouillon
finthakkede krydderurter fx. persille kørvel eller estragon
1 ½ dl hvidvin
4-6 skiver franskbrød
smør
reven parmesan
       
Skær de pillede løg i tynde ringe.
Svits dem på panden i olie, til de er klare.
Kom dem , bouillon, krydderurterne, salt og peber i den gennemfugtede
stegeso.
Kog suppen ca. 45 minutter ved 220ºC og smag den til med hvidvin.
Tag låget af gryden og læg forsigtigt franskbrødsskiverne, der er smurt
med smør og drysset med reven ost, på suppen.
Indstil ovnen på meget stærk varme eller rist brødet under grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her