Dej
2 æg
250 g farin ( 5 dl )
500 g groftrevet gulerod
325 g hvedemel (6 dl )
1 tsk bagepulver
2 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel
50 g kokosmel ( 1 dl )
21/2 dl æblemos
Creme:
200 g flødeost naturel
125 g blødt smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
Pisk farin og æg rigtig godt.
Rør æblemos og de revne gulerødder i.
Bland alle de tørre dele og rør dem i dejen.
Kom den i en smurt bradepande ca. 25 x35 cm.
Bag kagen på midterste rille i 40 min. ved 190°C.
Lad den køle af, og vend den ud på en rist.
Pynt den med glasur eller flødeostecreme der er rørt sammen.
Tips: Brug fx. rosiner, æbletern eller hakkede nødder, i stedet for
kokosmel. Kagen er næsten bedst dagen efter.
Er fryseegnet.