Gulerodskage:
2 æg (str. M eller L)
250 g farin
500 g groftrevet gulerod
325 g hvedemel
1 tsk bagepulve
2 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk st. kanel
50 g kokosmel
2 ½ dl æblemos
lille bradepande ca. 25x35 cm.
Pynt: glasur
eller
Flødeostecreme:
200 g flødeost naturel
125 g blødt smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
Guleroskage: Pisk farin og æg rigtig godt.
Rør æblemos og de revne gulerødder i. Bland de tørre dele, og rør dem i
dejen. kom den i en smurt bradepande. Bag kagen på miderste rille i en
190ºC varm ovn i ca. 40 min.
Lad den køle af og vend den ud på en rist.
Pynt den med glasur eller Flødeostecreme.
Flødeostecreme:
Rør flødeosten med smør, flormelis og vaniljesukker.
Tips: Flødeostcremen er meget fed !!