4 skiver fersk skinke à ca.150 g
hvedemel
salt og peber
2 æg
5 spsk rasp
¼ spsk rosenpaprika
smør eller margarine
4 tynde citronskiver
4 spsk hakket, henkogt peberfrugt
karse
Tilbehør: brasede eller Råstegte kartofler - se Tillæg
*
Bank kødskiverne lidt ud med hånden og vend dem først i hvedemel, der er blandet med salt og peber, derpå i sammenpiskede æg og til sidst i en blanding af rasp og rosenpaprika.
Lad dem ligge i 10 minutter.
Brun rigeligt fedtstof i en stor pande og steg kødskiverne heri ved jævn varme - beregn 4-6 minutter på hver side.
Pynt ved serveringen hver schnitzel med 1 tynd citronskive uden skal, hakket, henkogt peberfrugt og karse.
Server brasede eller råstegte kartofler og eventuelt en salat til retten.
Tips: Skinken kan erstattes af kyllingebryst og der kan kommes sesamfrø i raspen.