champignon
rucola
bønnespirer
rød peber
grøn peber
forårsløg
baby-spinat
nudler
koriander
mynte
cashewnødder
Dressing:
chilier
hvidløg
ingefær
saft af 4 limefrugter
2 spiseskefulde soja
1 spiseskefuld sesamolie
olivenolie
Kog nudlerne et par minutter, skyl dem over med koldt vand og lad dem dryppe/ køle af.
Skær champignonerne i skiver på langs og hak rucola, peber, forårsløg og baby-spinat groft.
Hak ligeledes koriander og mynte groft.
Imens grønsager og urter hakkes, bages cashewnødderne i ovnen i 5 minutter.
Til dressingen hakkes chilier, lidt hvidløg og ingefær fint og placeres i et gammelt syltetøjsglas.
Dernæst hældes limesaft, soja og sesamolie over.
Til sidst tilsættes 2-3 gange så meget olivenolie som limesaft.
Dressingen rystes.
Bland grønsager, bønnespirer og nudler og hæld dressing på salaten inden servering.