Logo

Rødspætte-papillot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Rødspætte-papillot 

2 rødspætter,
2 porrer,
lidt persille
lidt ramsløg,
2 kartofler,

2 gulerødder,
50 g smør,
bagepapir

Vask rødspætterne godt og skær hovedet af.

Husk at rense dem indvendig for blod.

Vask kartoflerne, skræl gulerødderne og skær begge dele i små fine skiver.

Tag porrerne og pil den yderste skal af og skær dem i 1 cm tykke ringe.

Kog porrerne i saltet vand i 2 minut­ter.

Kog derefter kartoflerne i cirka 5 minutter.

Kog gulerødderne i 2 minutter.

Tag et stykke bagepapir og fordel grønsagerne derpå og kom rødspætterne ovenpå.

Kom smør og urter oven på det hele, luk bagepapiret til og bag "pakken" i en varmluftsovn i 20 minutter ved 160°C.

Server lige fra ovnen med sommer­salaten ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her