Logo

Eksotisk kalkun i stærk kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalkunbryst i tern
2 løg - groft hakket
2 ½ tsk fint revet frisk ingefær
3 stk citrongræs
6 stk rød chilipeber
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt gurkemeje
3 spsk olie
3 dl kokosmælk, uden tilsat sukker
4 stk basilikum blade
½ tsk salt
Tilbehør:
Ris
Lime

Blend løgene sammen med olie, ingefær, citron græs, rød chili, til det har en ensartet konsistens.
Drys gurkemeje på kalkunen og rør det godt sammen.
Varm lidt olie i en gryde og tilsæt den blendede masse.
Rør godt rundt ved svag varme til det får en gylden farve i ca.10-15 min.

Derefter tilsættes kalkunen og steges i ca.10 min.
Tilsæt kokosmælken, basilikum, koriander og salt, lad den stå og simre uden låg til kalkunen er mør.
Server med kogte ris og lime.

Tips: Hvis du ikke er til stærkt mad - så brug kun en 1 rød chili.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her