Logo

Fandens røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g baked beans
20 g smør
1 lille løg
1 fed hvidløg
6 æg
3 spsk mælk
1 spsk tomatketchup
½ tsk sennep
persille

Lad bønnerne snurre i en kasserolle over svag varme.
Pil løg og hvidløg.
Hak begge dele fint.
Smelt smørret i en anden kasserolle.
Svits løgene, til de er bløde, ikke brune.
Pisk æggene med mælken, tilsæt ketchup, sennep samt salt og peber.
Hæld det ned til løgene og lad det stivne.
Skrab ofte.
Røræggene må ikke blive for tørre.
Hæld de varme bønner op i en stor skål med røræggene i midten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her