Kage - Pas på! Kagen er vanedannende. Man besvimer næsten efter første bid, så godt smager den!
200 g mørke chokoladeknapper til overtræk eller 200 g smeltechokolade
1 ½ dl mælk
50 g mørk farin
1 tsk vaniljesukker
100 g smør
150 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Glasur:
150 g sigtet flormelis
3 spsk smeltet smør
1 tsk vaniljesukker
2 spsk stærk, kold kaffe
Pynt:
2 stk Daim chokolade (á 57 g)
(Evt. jordbær dyppet i chokoladeovertræk)
Smelt chokoladen i mælken. Rør farin og vaniljesukker i. Rør farin og vaniljesukker i, og lad blandingen afkøle. Rør smør og sukker lyst, og rør æggene i, et ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver, og vend det i sammen med chokoladeblandingen. Kom dejen i en smurt raspdrysset springform, og bag kagen på nederste rille 30-40 minutter ved 200ºC. Rør glasuren sammen, og smør den på den kolde kage. Knus Daim i en plastpose, eller hak den groft, og drys den oven på kagen, mens glasuren er fugtig.
Serveres eventuelt med jordbær dyppet i chokoladeovertræk!