Logo

Daimlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 lagekagebunde (gerne de gode fra bageren)
2 plader Daim
6 spsk jordbærmarmelade
 
Cremefyld;
4 past. æggeblommer
4 spsk flormelis
1  ½ tsk vaniljesukker
¼ ltr. piskefløde
1 blad husblas
1 rulle marcipan
 
Bag evt. lagkagebunde
Æggeblommer piskes med flormelis og vaniljesukker, til det er luftigt.
Pisk fløden, og rør det forsigtigt sammen.
Husblas lægges i vandbad i 5 min. og tilsættes cremen.
Lad det stå mens Daim hakkes groft.
Halvdelen af marmeladen smøres ud på lagkagebunden og halvdelen af
cremen
smøres på, drys med  ½ Daim. gentag med et lag mere.
Marcipan udrulles og lægges over kagen drys lidt daim til pynt.
Tips: den kan evt. fryses så man har en lækker isdessert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her