250 g hvedemel
250 g sukker
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 tsk st. kanel
250 g koldt smør
2 æg (M)
150 g mørk chokolade grofthakket
150 g Dajm-kugler (1 ½ pose)
Bland hvedemel og sukker med bagepulver og krydderier.
Smuldr det kolde smør i (gøres nemt på en foodprocessor - husk, at du
også kan hakke chokoladen i den først).
Saml hurtigt dejen med æggene.
Ælt chokolade og dajmkugler i (hakker også kuglerne groft, men måske
er det ikke nødvendigt).
Sæt evt. dejen koldt en lille time.
Tril dejen til valnødde store kugler, med lidt hvedemel på hænderne på en
plade med bagepapir.
De flyder lidt ud, så husk at give dem god plads.
Tryk dem flade med en finger.
Dejen kan også sættes på straks med to teskeer, hvis den er for blød at
trille.
Bag kagerne øverst i en 175°C varm ovn, til de er lysebrune, ca. 8-10
minutter.
Husk at lade dem afkøle på bagerist, inden de kommes i dåse. pr. portion
80-100 stk