Logo

Perlehønelår i minigræskar med cashewnødder og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Perlehønelår i minigræskar med cashewnødder og mango

Brug indirekte grillning

 

4 små hokaido-græskar

1 moden mango

1 grøn courgette

100 g cashewnødder eller peanuts, hakkede

4 spsk soja

4 perlehønelår

1 lille bdt basilikum

 

Skær toppen af græskarrene og fjern kernerne.

Skær forsigtigt kødet ud med en grapefrugtkniv.

Skær mango, courgette og græskarkød i terninger og vend det sammen med hakkede cashewnødder og soja.

Fjern benet fra underlåret på hvert perlehønelår.

Læg lårene i græskarrene, for­del grønsagsblandingen omkring lårene og læg låget på.

Grill græskarrene ved indirekte varme under grill-låg i 1 time.

Tag låget af græskarrene og drys med hakket basilikum.

Spis retten direkte af græskaret.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her