4 kyllingefileter uden skind
2 spsk herbes de Provence
2 fed hvidløg
2 løg
1 squash
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
5 spsk olivenolie
1 dåse flået tomater groft hakket (ca. 400 gram)
salt og sort peber
2 spsk hakket (frisk persille)
basilikumblade til pynt
Gnid kyllingefileterne med herbes de Provende. Pil og hak hvidløg og løg.
Skyl grønsagerne. Skær squashen i tern.
Halver peberfrugterne og fjern kernerne og den hvide membran og
stilkefæstet, striml peberfrugten groft.
Opvarm 2 spsk olie på en stor stegepande.
Læg kyllingefileterne i og sted ca. 8 minutter.
Vend og steg yderlig i ca. 5 minutter, eller indtil kyllingekødet er
gennemstegt.
Tag kødet op af panden, og hold det varmt.
Hæld resten af olien på stegepanden.
Kom løg, hvidløg, squash og peberfrugt i.
Svits under omrøring i ca. 10 minutter, eller indtil grønsagerne er bløde.
Hæld de flåede tomater i og krydr.
Læg låg på og lad det småkoge i ca. 10 minutter.
Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå.
Læg låget på og lad det småkoge i yderligere 5 minutter.
Pynt med basilikum og server retten med ris eller couscous til.