Logo

Oksekødssuppe med tværreb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg oksetværreb
1 l vand
6 peberkorn
2 laurbærblade
1 kvist timian
5 kviste persille
3 gulerødder
4 porrer
3 løg
¼ hvidkålshovede
¼ kg kartofler
salt
peber

Kom kødet i en stor gryde, og tilsæt vand, så kødet lige er dækket.
Tilsæt peberkorn, laurbærblade, persille, porretop og timian.
Lad det koge for svag varme i 2 ½ time.

Tag porretoppen op, og smid den ud.
Rens grønsagerne og skær dem i små stykker. Hvidkålen skal snittes groft.
Tilsæt grønsagerne og salt og kog videre ¾ time, til grønsagerne er møre.

Tag kødet op, skum fedtet fra og smag til med salt og peber.
Tag benene ud af kødet og skær det i skiver på den led som benene sad (på tværs af fibrene).

Server suppen i dybe tallerkener og kødet ved siden af. Hertil sennep og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her