Logo

Nem rød kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En hel stor kylling eller 800 g kyllingefilet (Kalkunbryst kan også bruges)
Lidt olie
1 hel flaske engelsk sauce
1 hel flaske tomatpuré (IKKE koncentreret i dåse)
½ l. piskefløde
2 tsk paprika
salt og peber
 
Den hele kylling befries for løst skind og hakkes ud i 8-10 stykker (med ben i) eller fileten/kalkunbrystet skæres i tern på 2x2 cm og brunes godt i lidt olie i en meget varm stegegryde.
Alle de andre ingredienser hældes i og retten simrer i 30 minutter.
Serveres med ris og godt brød.

 
Tips: Det lyder specielt med en hel flaske engelsk sauce, men retten er meget lækker. Den er ikke stærk, blot godt krydret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her