Logo

Grillet aubergine med tomatvinaigrette og hvidløgsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(på billedet vises også Poussin med urtefyld - se dette)
 
1 stor aubergine
5 modne tomater
2 skalotteløg
ca. 2 cl balsamico vinaigre
4 cl olivenolie + olie til brød og pensling
1 bdt persille, basilikum
1 fed hvidløg + 2 fed til bordet
salt og peber
lidt citronsaft
 
A. Auberginen skæres i skiver af ca. 2 cm tykkelse, dryp­pes med lidt citron, pensles med lidt olivenolie, kryd­res med salt og peber, steges ca. 2 min. på hver side.

B. Tomatvinaigrette:
Tomaterne befries for skind og kerner, hakkes groft med kniv, løg hakkes fint.
Det sauteres med 1 fed knust hvidløg i olien, smages til med vinaigren, salt og peber. Serveres kold med de friske hakkede kryd­derurter.

C. Hvidløgsbrød: flûtes skæres igennem og deles i styk­ker af 10 cm.
Pensles med olivenolie og hvidløg, tørres (næsten) i ovn.

Vin: For eksempel en hvid Cassis.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her