Logo

Hokkaido-suppe med havtaskekæber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g bagt hokkaido-squash
75 g finthakket løg
½ fed knust hvidløg
170 g havtaskekæber skåret i strimler (eller anden fast, hvid fisk)

Bag hokkaidoen i ovnen ca. 45 min. ved 180ºC, til den er mør.
Sautér løg og hvidløg i lidt vand, tilsæt salt og peber.
Skrab kødet ud af hokkaidoen, blend 250 g af det med løgblandingen og hæld det i en gryde.
Tilsæt ca. 1 dl vand – varm op og smag til med salt og peber.
Tilsæt strimler af havtaskekæber og kog et par minutter og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her