Logo

Okrasuppe bamya yemegi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g friske okra
300 g oksekød i tern
3 store løg
5 dåser tomater
2 chilipebre
2 tsk salt
1 tsk koncentreret tomatpure
2 tsk koncentreret citronsaft
1 ½ l. varmt vand

Stilken snittes af okraerne, som halveres.
De skylles grundigt. Margarinen smeltes.
Kødet og de hakkede løg brunes heri, hvorefter tomaterne , der er skåret i mindre stykker, de hakkede chilipebre og krydderierne brunes med under omrøring i ca. 15 min.
Det varme vand og de istandgjorte okra tilsættes, og suppen koger nu under låg i 25 min. for svag varme.
Okraerne må endelig ikke koge ud.
Til sidst kommes tomatpureen og citronsaften i.
Suppen koger op og serveres med simit.
Retten kan fryses og genopvarmes i ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her