Logo

Løgsuppe med bruchetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret bestående af løgsuppe med fyld samt italiensk inspirerede bruchetta er utrolig nem at lave, og smager dejligt. Server den til gæsterne eller en kold vinterdag. Velbekomme

 

Madopskrift billede

 

1 finthakket skalotteløg
400 g salatløg i skiver
1 fed knust hvidløg
25 g smør + 1 dl vand
¾ liter grønt- eller hønsebouillon
2 dl piskefløde
lidt cayennepeber (forsigtig!)
salt
 
Fyld:
12 små fed hvidløg
blade fra ½ bdt
basilikum eller
1 spsk tørret
Evt. reven parmesanost
 
Bruchetta:
4 skiver italiensk landbrød
lidt olivenolie
4 tomater
1 spsk hakkede basilikumblade eller 1 tsk tørret
salt og peber
Et par basilikumblade til pynt
 
Gør løgene i stand. Smelt smørret i en gryde.
Kom skalotteløg, salatløg og hvidløg i og rør rundt.
Tilsæt vand og lad det koge sagte under låg 10 minutter.
Hæld bouillon ved og fortsæt kogningen 20 minutter.
Pil hvidløgene til fyldet og kog dem 5 minutter 3 gange dækket af vand. Kom piskefløde, de kogte hvidløg og basilikum i suppen og kog 1 minut. Smag til med cayennepeber og salt.

Hæld kogende vand på tomaterne.
Flå og udkern dem.
Hak tomatkødet groft med en kniv, tilsæt basilikum og smag til med salt og peber.
Rist brødskiverne og pensl dem med olivenolie.
Top tomatkødet op på brødene og pynt med basilikumblad.
Server dem til suppen.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her