Logo

Roquefortsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g salat fx. frisé- og feldsalat
100 g fransk roquefort
1 rødløg

Dressing:
4 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
salt og peber

Brødcroutoner:
4 skiver lyst toastbrød
50 g smør

Skyl salaten og riv den i mindre stykker.
Anret salaten på 4 tallerkener og smuldr roquefortosten over sammen med hakket løg.
Rør dressingen sammen og hæld den over salaten.
Fjern skorpen fra brødet og skær det i terninger.
Smelt smørret på en pande og rist brødterningerne til de er gyldne og sprøde.
Lad dem afkøle før de fordeles over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her