Logo

Jomfruhummer-suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
1 porre
hvidløg
100 g tomatpure
500 g jomfruhummer med skaller og kløer
2 gulerødder
250 gram smør
½ l. fløde
2 l. vand
¼ l. tør hvidvin

Jomfruhummerhalerne tages ud af skallen.
Skallerne, kløerne, grønsager i store tern, samt hvidvin og tomatpure koges 5-6 timer i vand.
Herefter skal suppen sis og koges ind til det halve.
Så monteres suppen med smør og fløde.
Der smages til med salt og peber.
Suppen blendes og tilsættes pocherede jomfruhummerhaler inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her