Denne populære
brasilianske snack, der i sit hjemland er kendt som pao de queijo, er glutenfri
og fungerer godt som mini-salt godbid eller en kanapé. At lave den i en
airfryer sikrer, at den er ekstra sprød på ydersiden, mens den stadig er sej og
blød indeni.
20 min forberedelse. 15
min kogetid. 32 ”boller/kugler”.
# Ingredienser
250 ml (1 kop) mælk
125 ml (½ kop) vegetabilsk olie
300 g (2 kopper) tapioka mel
2 æg
70 g (1 kop) fintrevet parmesanost
* Tilberedning
Varm mælk og olie op i en gryde ved middel varme i 2 min,
eller indtil mælken koger op.
Tilsæt melet og rør for at blande.
Overfør blandingen til skålen i en røremaskine.
Pisk i 2 min eller indtil glat og afkølet lidt.
Tilsæt æggene, et ad gangen, og pisk godt efter hver
tilsætning.
Pisk osten i, indtil den netop er blandet.
Form spiseskefulde dej til kugler.
Beklæd bunden af en airfryer-kurv med bagepapir,
trim så det passer.
Læg kuglerne, 5 cm fra hinanden, på bagepapiret.
Kog ved 180 °C i 15 min eller indtil de er gyldne og hævede.
Gentag med de resterende kugler.
Tips: Ostebrød kan koges og derefter genopvarmes lige før
servering.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------