Logo

Kylling med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling
2 tsk groft salt
2 hele hvidløg
10 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 stor kvist timian

Rens kyllingen for evt. blodrester, og tør den.
Gnid den med salt, og fyld den med hele fed hvidløg, laurbær, timian
og peberkorn.
Læg kyllingen med brystet nedad i et ovnfast fad med låg, og bag den i
ovnen i ca. 1 time og 5 min. ved 200°.
Lad kyllingen hvile ca. 10 min., inden den parteres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her