Logo

Nudelsuppe med shiitakesvampe, japansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En fyldig og varmende suppe - herlig på kolde efterårsdage. Styrken kan du selv skrue op for med wasabi.

En fyldig og varmende suppe - herlig på kolde efterårs- og vinterdage. Styrken kan du selv skrue op for med wasabi.

 

1 spsk madolie

320 g kyllinge-inderfilet

1 fed hvidløg
½ spsk ingefærrod, frisk

50 g shiitakesvampe
175 g nudler
1 liter vand

2 hønsebouillonterninger
50 g babyspinatblade
1-2 forårsløg
wasabipasta (japansk peberrodscreme)

 

1. Hak hvidløg fint og riv ingefæren.

Rens svampene og skær dem i skiver.

2. Skær kyllinge-fileterne i små tern.

Varm olien i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingekødet ca. 3 minutter heri.

Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe og svits yderligere 2 minutter.

3. Tilsæt nudler, bouillonterninger og vand og bring suppen i kog.

Lad den simre under låg i ca. 10 minutter.

4. Skyl spinat og snit forårsløg fint og tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.

5. Servér suppen portionsvis med wasabi-pasta til.

Pastaen røres i suppen efter smag, da den er meget stærk.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her