Logo

Løgsalat med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Løgsalat med æble

 

Søde æbler giver et godt modspil til løgets skarpe smag. Salaten passer fint til fisk, svinekød og fjerkræ og også til den krydrede millionbøf her på siden.

Arbejdstid: 15 min. 4 personer

 

#

2 rødløg

2 spsk olie

4 spsk friskpresset citronsaft eller 3 spsk æbleeddike

salt og peber

2 søde æbler

½ bundt bredbladet persille

*

 

Pil rødløgene og skær dem i tynde ringe.

Bland dem med olie, citronsaft, salt og peber i en skål.

Vend dem godt rundt og lad dem trække i et par min.

Rør rundt igen, så de bliver grundigt marinerede og falder lidt sammen.

Vask eller skræl æblerne og skær dem i tynde skiver.

Vend dem med løgene.

Anret salaten på et fad og drys med grofthakket persille.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her