Logo

Fedtebrød, sønderjydske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g hvedemel
½ tsk bagepulver
125 g smør
75 g kokosmel
1 æggehvide
125 g melis

Pynt:
175 g flormelis
3 spsk kogende vand
35 g kokosmel

Hvedemel og bagepulver sigtes sammen.
Fast, koldt smør hakkes i.
Kokosmelet blandes i.
Æggehvide og sukker røre sammen og æltes i melet.
Dejen lægges koldt, til den er fast.
Den rulles ud i 2 mm. tykkelse, skæres med klejnesporen i 6 cm brede
strimler, der deles i trekanter.
Kagerne stilles på smurte plader, der sættes i forvarmet ovne.
Bagetid 5-6 min. ved 200°C.
Kagerne glaseres varme med vandglasur og drysses med kokosmel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her