Logo

Chokoladetærte med nøddeflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g mørk chokolade
100 g smør
170 g sukker
4 æg
½ dl hvedemel
½ dl kartoffelmel
½ tsk bagepulver
Pynt:
3 dl piskefløde
2 spsk kold stærk kaffe
1 dl hakkede hasselnødder
høvlet chokolade

Chokoladen brækkes i stykker og smeltes i en dyb tallerken over en gryde med kogende vand.
Smør og sukker røres hvidt.
Æggeblommerne samt den smeltede chokolade blandes heri.
Hvedemel og kartoffelmel samt bagepulver sigtes i, og de stivpiskede hvider
vendes i af 2 gange.
Dejen fyldes i en smurt springform, der er drysset med rasp.
Kagen bages ved 175°C i ca. 45 min.
Ovnen må ikke åbnes den første halve time.
Lige før serveringen lægges flødeskum, der er blandet med stærk kaffe, over kagen.
Pyntes med hakkede nøddekerne og høvlet chokolade.
Kagen smager bedst, hvis den bages dagen før den skal serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her