Logo

Colombo Coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(til dessert)

0.5 l vand
75 g sukker
1 frisk lime
1 tsk Colombo
10 g pektin pulver

Bland sukker, pektin og Colombo med vand og kog det i 2-3 min. Når det er kølet af tilsættes saft og skal af lime. Anret tapioka cremen i bunden af en tallerken, læg en kugle sorbet ovenpå og dekorer med kokosflager og Colombo Coulis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her