Logo

Medisterpølse med kålbouillon og rødbedesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Medisterpølse med kålbouillon og rødbedesalat

600 g medister, 7% fedt

3 dl grønsagsbouillon

½ savoykål el. tilsvarende mængde grønkål

500 g kogte, skrællede rødbeder

2 spsk hakket persille

2 spsk (oliven)olie

salt og peber

4 skiver groft rugbrød

2 spsk dijonsennep

*

Steg medisterpølsen på en pande, læg den i et ovnfast fad og hold den lun i ovnen.

I panden med stegesaften tilsættes lidt bouillon, som koges op, og når væsken er reduceret lidt, tilsættes kål.

Tilsæt lidt mere bouillon, lidt ad gangen, mens retten simrer, smag til med salt og peber.

Skær de kogte rødbeder i skiver og bland med persille, olie, salt og peber.

Smør rugbrød med sennep og server til.

Pr. portion: 499kcal/2088kJ Fedt: 19 g Kulhydrater: 36 g Protein: 40 g

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her