Logo

Fransk løgsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g Løg
30 g Smør eller Margarine
1 spsk Hvedemel
1 Liter Oksebouillon
Salt
Peber
8 Tynde skiver Franskbrød
100 g Reven stærk Ost

Pil løgene og skær dem i fine ringe eller striml dem i foodprocessoren, smelt fedtstoffet i en stor suppegryde, læg løgene i og steg dem til de er blanke, løgene skal ikke blive brune.
Drys melet over og rør det godt sammen, spæd det med bouillon og lad det koge ca. 15 min.
Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 225°C.
Rist brødskiverne i ovnen eller på brødristeren, hæld suppen op i fire ovnfaste portionsskåle, læg to brødstiver øverst i hver skål, drys ost over og gratiner midt i ovnen ca. 5 min til osten er gylden, den serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her