Logo

Dampede rosenkål med parmasan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rosenkål
½ spsk smør
1 spsk revet parmesanost
1 tsk basilikum
salt
friskkværnet peber

Den nederste del af stokken skæres af, og de yderste dækblade fjernes.
Rosenkålene koges i ca. 5 minutter til de er møre, og tages derefter op af vandet.
Smørret smeltes i en pande, og rosenkål, parmesanost, basilikum, salt og peber vendes på panden.
Serveres varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her