200 g basmatiris
100 g ingefærrod
1 bdt. koriander
4 skalotteløg
2 spsk vegetabilsk olie
2 spsk kandiseret ingefær
6 spsk sursød sauce
Kog basmatirisen efter anvisningen på pakken, og lad den køle af.
Skræl ingefærroden, og skær den i skiver.
Skyl korianderen, slyng den tør, og snit bladene fint.
Pil 3 skalotteløg, og hak dem fint.
Steg dem sprøde i den varme olie og tag dem op.
Bland dem med kandiseret ingefær og lidt koriandergrønt til fyld.
Beklæd en bambuskurv med korianderblade og ingefærskiver.
Form boller af den kogte ris med fugtige hænder.
Tryk en fordybning i dem, kom lidt af fyldet i, og form dem atter til boller.
Placer bollerne i en bambuskurv, skær det sidste skalotteløg i skiver, og drys det over.
Varm lidt vand op i wokken, anbring bambuskurven herover, og lad den dampe i 10 min under låg.
Dryp lidt sursød sauce over bollerne, og server resten som dip.