Logo

Dampede ramsløg i sennepsmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 hele ramsløg
1 dl olie
1 ½ spsk eddike
1 spsk sennep
2 spsk fløde
Salt
peber

Ramsløgene skylles let under hanen og rodtrevlerne fjernes.
Løgene dampes 8-10 minutter og tages op med hulske.
De lægges på et fad, dressingen rystes sammen og hældes over løgene. Spis dem som garniture til lyst kød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her