Logo

Yoghurtsalat med agurk og gulerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter yoghurt naturel
300 gram agurk
150 gram renset gulerod
2-3 fed knust hvidløg
2 ½ spsk (jomfru)olivenolie
1 - 2 tsk lys vineddike
2 tsk korianderfrø
frisk dild
purløg
salt og peber

Hæld 1 liter yoghurt naturel et kaffefilter.
Lad yoghurten dryppe af 5-6 timer.
Hvis der er varme i køkkenet, så lad afdrypningen foregå i køleskabet. Afdryppet yoghurt kan opbevares tildækket i køleskabet.
Rør knust hvidløg sammen med olivenolie, eddike, salt og peber.
Knus korianderfrø ret fint og rør dem i.
Lad olieblandingen trække ca. 30 minutter.
Rør olieblandingen i den afdryppede yoghurt og lad yoghurten trække et par timer.
Halver agurken og skrab kernerne ud.
Riv agurken og renset gulerod groft. Rør dem i yoghurten.
Rør friskklippet dild i.
Sæt igen yoghurten tildækket i køleskabet i ca. 30 minutter.
Rør yoghurten sammen og smag til med salt og peber.
Server salaten i portioner eller i en stor skål.
Drys med en blanding af fintklippet dild og purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her