Logo

Kokossnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

Dej:
125 g hvedemel
¼ tsk hjortetaksalt
125 g smør
65 g kokosmel
65 g sukker

Glasur:
125 g flormelis
2 spsk kogende vand
½ tsk romessens
*


Mørdej: hvedemel og hjortetaksalt sigtes sammen.

Koldt smør hakkes i.

Kokosmel og sukker tilsættes.

Dejen æltes sammen og trilles i 3 stænger på bagepladens længde.

De lægges på smurt plade.

Bagetid i forvarmet ovn: ca. 12 min. ved 200 ºC.


Glasur:

De glaseres, mens de er varme, med romglasur og skæres straks i smalle snitter.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her