Logo

Farseret dyrekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dyrekølle af krondyr
25 g smør
½ l. kalve- eller vildtfond
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
250 g hakket dyrekød
½ bdt hakket persille
2 grene timian
2 grene rosmarin
4 let knuste enebær
50 g tern af vildsvinebacon eller alm. bacon
revet skal af ½ usprøjtet citron
lidt citronsaft
3 spsk fløde
salt og peber

Udben køllen, men lad det lille skankben sidde som ”prop” og håndtag. Kom smør på panden og sauter løg og hvidløg til det er glasklart.
Det hakkede kød blandes med det sauterede løg og krydderurter, fine tern af ristes bacon, enebær, citron og fløde.
Krydr med salt og peber.
Stop farsen i boven og luk med kødnåle.
Læg boven i en lille bradepande, kom små smørklatter over og brun den ved 225º i ca. 15 min., skru ned og hæld fond ved.
Lad den braisere i ca. 1 ½ time. Lad den hvile i 20 min., før den skæres og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her