Mørdej:
150 g hvedemel
100 g smør
2 spsk sukker
1 æggeblomme
Creme:
3 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 38%
2 spsk flormelis
1 tsk vanilje
Fyld:
100 g blåbær
100 g brombær
100 g hindbær/jordbær (eller 300 g frosne skovbær)
Pynt: 150 g æblegele
Smuldr smørret og sukkeret i melet.
Saml dejen med æggeblommen.
Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min.
Udrul dejen og beklæd en tærteform med den.
Bag tærten ved 200°C i ca, 20 min. til den er sprød.
Pisk fløden til skum og rør de øvrige ingredienser til cremen i.
Fordel cremen i tærtebunden, og fordel bærrene over.
Smelt geléen i en lille gryde og hæld den over.
Lad geléen stivne og server tærten.