100 g mandler,
1 spsk honning,
2 spsk balsamico,
1 hoved egebladsalat,
100 g grønne bønner
Dressing:
2 spsk balsamico,
½ tsk dijon sennep,
½ tsk sukker,
2 spsk olivenolie,
salt og peber
Start med at tilberede mandlerne.
Kom mandlerne på en tør pande og rist dem i et par minutter, derefter tilsæt honning og rør godt rundt, tilsæt nu balsamico og lad det koge ind i to minutter.
Tag mandlerne af varmen, fordel dem på et stykke bagepapir og lad dem køle af.
Nip bønner og damp dem i let saltet vand i fem minutter, derefter skyl dem i koldt vand og dryp dem derefter godt af.
Skyl salaten grundigt og dryp den godt af.
Skær bønnerne en gang på tværs.
Hak mandlerne, bland nu det hele til salaten.
Pisk balsamico, dijon og sukker sammen, rør derefter olivenolien i og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten og server til hovedretten.