Logo

Gazpacho Andaluze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 personer) (Gazpacho findes efterhånden i mange afskygninger, men her er et forslag til hvorctan den tilberedes i Andalusien).
 
6 store meget modne tomater
2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 skive brød
4 spsk jomfruolivenolie
sherryeddike og salt
 
Kernerne fjernes fra den grønne pe­ber og ingredienserne blendes og opbevares i nogle timer i køleskab inden servering, det gør smagen bedre.
Serveres kold med friskhakkede løg, hakket grøn peber og brødter­ninger ristet i jomfruolivenolie og evt. hakkede grønne eller sorte oli­ven og agurk i terninger.
Man kan evt. blende en ½ skræl­let agurk med samt 1 ds flåede to­mater med saft og smage til med lidt citronsaft - men så er den ikke helt så andalusisk, men lidt friskere og rækker i øvrigt til 4-6 personer.
Spanien.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her